top of page
IMG_7428-1.jpg

Gårdbutikken

 

I gårdbutikken kan du købe det samme kød, som vi serverer i Spisestedet - og meget mere.

 

Grisene af racen duroc, købes når de vejer ca. 30 kg.
De slagtes hos slagter Engdahl i Holeby, når de vejer ca. 130 kg.

Du kan købe halve eller hele grise - som hentes hos slagteren. Du får en skæreseddel, så du kan bestemme dine egne udskæringer. I gårdbutikken kan du altid købe specielle udskæringer.

Vi sælger på samme måde både halve- og hele lam.

 

Kontakt os hvis du vil vide mere.

Dyrevelfærd og naturpleje

 

Vi prioriterer dyrevelfærd.

Dyrene vokser ikke op i en stald, men er ude i frisk luft, hvor de kan bevæge sig. Det giver et sundere dyr og bedre kødkvalitet.

Grisene bader i mudderhuller og graver i jorden i en skov i Stokkemarke.

 

Får og lam går i naturpleje i fuglereservatet Kaløgrå ved Sakskøbing.

Se videoen Det store lammevædeløb.

IMG_4637-2.jpg
IMG_8787.jpg

Kolonialvarer

 

Vi producerer flere slags kolonialvarer fra dyrene.

Det er røgvarer, pølser og skinker.

 

Vi producerer også syltetøj, chutney, sirup, pesto, etc.

 

Råvarerne kommer fra naturen eller vores og andres haver i området.

 

Kød og kolonialvarer kan købes i gårdbutikken, hos Sakskøbing Hotel eller hos Thea og Marius i Nykøbing F.

Logo1-1.jpg
bottom of page